tvaltonen/ syyskuu 20, 2017

Vilkas kesä on takana ja syksy alkaa olla parhaimmillaan. Autonvuokrauksen kannalta alkaa nyt rauhallisempi vaihe. Kesällä auto oli liikenteessä lähes jatkuvasti, mutta nyt enää satunnaisesti. On siis aikaa paikkailla kesällä tulleita pieniä naarmuja ja muutenkin ehostaa autoa taas uutta sesonkia varten. Piakkoin alle laitetaan nastarenkaat, joten talvimatkailukin onnistuu mukavasti.

Keväällä meille tullut Hymer on täyttänyt toiveemme enemmän kuin hyvin. Oli ihan oikea päätös siirtyä integroituun autoon ja Mersun alusta on saanut runsaasti kiitosta mukavuudestaan. Jokaisessa autossa on joku harmittava piirre, mihin haluaisi parannusta. Mutta tässä autossa ei isompia harmituksen aiheita ole ilmennyt. Pieniä on muutama: keskuslukituksen puute kuljettajan istuimen hankala kääntäminen taaksepäin. Noiden kanssa voi kyllä elää…

Kilometrejä Hymeriin kertyi kesän aikana reilut 20000. Aika monta kertaa auto kävi pohjoisessa, Ruotsissa ja Norjassa. Myös Tanskassa auto piipahti.

Kiitokset mukaville asiakkaillemme menneestä kesästä! Toivottavasti saamme antaa automme käyttöönne vielä uudestaankin.

Share this Post